Fanclub oslavil 10 let !

21.07.2008 17:40

 

V den „D“ 19.7. oslavil náš FAN CLUB 10 výročí od svého založení. Oslava se konala, kde jinde, v Baru u Slimáka. Po osmnácté hodině se v naší hospůdce začali scházet první fanoušci a vše mohlo vypuknout.

Jako první byla v plánu projížďka výletním vláčkem po městě Znojmě, kterou sjednal Alby a musím konstatovat, že se opravdu povedla. Vláček zahoukal před Slimákem něco málo po 19 hodině a začal se plnit k prasknutí. Upřímně řečeno jsem pochyboval o tom, že se vůbec rozjede, neb co fanoušek to sto kilo poctivé svaloviny a navíc Danča ukrývala černého pasažéra, tudíž vlak obsadilo více osob než je předepsáno. Avšak mašinka předčila moje očekávání a bez sebemenších potíží se vydala kupředu, a to i s Karfíkem, který měl zakázáno, při skandování pokřiku „kdo neskáče není znojmák“, vyvíjet jakoukoli aktivitu. Jízda byla parádní. Nechybělo bubnování, skandovaní a zastávka na vyprázdnění a doplnění tělních tekutin, protože každý kdo jezdí na výjezdy ví, že se znojemský fanoušek bez zastávky neobejde. Po zhruba hodině a pul okružní jízdy po městě se vlak zastavil opět před Slimákem. Následovalo „malé“ občerstvení a příprava na promítání vzpomínkového videa, které vytvořil pan Pružina.Vzpomínek je mnoho, a tak není divu, že promítání trvalo přes dvě hodiny, avšak nikdo se rozhodně nenudil. Při sledování videa si leckterý fanoušek mohl zavzpomínat i na deset let staré akce pořádané fan clubem , postupové sezony nebo třeba jen na dobu kdy měl ještě vlasy.

Na oslavě nechyběli čestní hosté Peter Púcher, Martin Altrichter a Petr Alrichter, Radim Freibauer, Milan Procházka, Pavel Pazourek, Karel Vaněk, Roman Kaňkovský a Pepa Kulhánek z Litvínova.

Celá oslava byla velice povedená po všech stránkách. Je třeba poděkovat Hurvínkovi a Merilovi za skvělou přípravu a obsluhu.

A nám popřát dalších minimálně 21 let fungování našeho Fan Clubu.

Fotky

O oslavě čtěte také zde

 

Zpět