FANCLUB OSLAVIL 11.

24.10.2011 21:29

V sobotu 18. července jsme se sešli my, fanoušci znojemského hokeje, k oslavě jedenáctých narozenin Fan clubu.

Sraz jsme měli v 17:21, kde jinde než v baru Slimák 2.1. . Od 17 hodiny se naše hospůdka začala plnit.

V 18:21 byl přistaven před Slimáka turistický vláček. Zhruba 30 fanoušků se naskládalo do vláčku a pan mašínfíra mohl zahoukat k odjezdu. Projeli jsme kolem lázní do Husových sadů k Fotbal baru, kde nás na rozdíl od loňského roku nikdo nečekal, tak jsme si jen dali chorálek "Proč vás tak málo" a jeli jsme dál. Pokračovali jsme na okruhák (letos byli jen 3 kolečka) a z něj kolem spořitelny na Masarykovo náměstí, kde jsme opět kolečkovali a dále pak Kolárkou k soudu a dolů až ke Kauflandu. Odtud pak do zahrádek, kde byla 1. čůrací pauza u nějaké hospůdky. Alík byl raději 2x, protože se zná. Dále naše cesta vedla kolem plovárny Louka přes Sedlešovický most a podél řeky Dyje (kde se čůralo podruhé) až k přehradě, a pak strmilovákem nahoru do města. Pak už jen prokličkovat centrum a asi po 2 hodinách jízdy stavíme před naším Slimáčkem.

Během cesty se hojně pilo, fandilo, skandovalo, pěli jsme chorálky za pomocí bubínků, kterých se ujali Marshall, Harry, Deza13, Alťas, Broňa a Brko.


Mezitím u Slimáka Hurvínek nachystal udírničku a udržoval teplo rodinného fanklubáckého krbu :) . Z vláčku jsme přišli hladoví, tak jsme se kolem udírny sesypali a hodovali cigárky a klobásky.


V 21:00 začala první část videoprojekce (tvůrci David #27 a Karfík #28) o životě fanklubu za poslední rok o 10 letech extraligy ve Znojmě a vše s tím spojené. Mohli jsme shlédnout kupříkladu sestřihy z utkání, vyrobená videa o fandění, videa a fotky z výjezdů a spoustu dalšího. Video bylo velmi podařené a trefné. Také sklidilo obdiv, uznání a velké ovace. Takže velká gratulace, Davide a Karfíku.

O přestávce mezi 1.a 2. částí videa jsme mohli pozorovat Hračkáře a Alíka, dva fanoušky coby pyrotechniky v akci, jak ohňostrojem ohrožovali jak sebe, tak i diváky.


Slavilo se dlouho a poctivě.

Asi o půl paté ráno došla na kontrolu městská policie.

Na oslavě se ukázali z vedení klubu p. Hahn a p. Kaňkovský. S učastí některých známých hokejistů to bylo slabší. Věrný byl jen Milan Procházka.


Oslavu navštívilo cca 2x21 lidí a vypilo se zhruba 2,5 sudu piva a půl sudu limonády.


Druhý den v neděli na After party se sešlo cca 21 lidí. Pozvání přijal i Karel Plášek a pár žihadláků. Milan Procházka sice slíbil účast, poté co se vyblbne na in-linech,ale nedostavil se. Asi věděl proč. A Vašek Benák? Ten pro jistotu ani nebral telefon.

Tak se dopíjely poslední litříky piva, limonády a vodeček, dojídaly se zbytky klobás a cigár a odpálily se poslední dělobuchy.


Na závěr bych ještě chtěla zmínit takovou věc. Jedenáctým rokem dělá prezidenta fan clubu Hurvajs. Plánuje všechny akce, organizuje výjezdy. Obětoval pro hokej toho tolik, že se mu nikdo z nás nevyrovná. K tomu všemu ještě vede Fan club znojemského florbalu.

Takže bych tu Hurvínku chtěla říct za sebe, a doufám že i za ostatní členy fanclubu jedno velké DÍKY. Díky, za všechno co pro hokej a pro nás děláš!


OHLASY NA OSLAVU NAROZENIN FC:


Kulometčik:

"Počasí stálo za prd. Videa se povedla a dresy vypadaj dobře na novou sezonu."


Vlaďka:

"Líbilo se mi to, jsem ráda, že jsem viděla videa. Sraz byl slabej odvar toho, co se dělo na oslavě."


Iwošek - Hračkář:

"Mě se to líbilo moc. Byl jsem strašně rád, že jsem si mohl po roce odpálit nějakou tu rachejtlu. Mohlo by to být častěji. A do tý banky jsem se dostal omylem."

 

Verča Lee #72

Zpět