Ukázka chorálů

08.12.2008 06:37

V pátek 4.12. jsme při utkání Znojma proti Českým Budějovicím měli možnost shlédnout ukázky nových chorálů, které do fandění zavádí Fan club a vlastně celý fanouškovský kotel.

O tom, jak se tato „promo“ akce povedla, si jistě udělal každý obrázek sám. Asi nejdůležitější na ní bylo, že se ukázalo, že „sedící“ fanoušci mají zájem pomoci nám všem k obnovení výborné atmosféry na našem zimáku. Byli naprosto skvělí a kupříkladu při skandování Znojemští <–> orli absolutně báječně slyšitelní, až z toho běhal mráz po zádech. Patří jim za to náš velký dík!

 

Nelze opomenout také všechny, kteří se na organizaci a průběhu akce podíleli a vyslovit jim náš dík. Pašíkovi za to, že měl tu odvahu vlézt na led a celé to bezvadně odmoderovat. Vedení Znojemského hokeje, jenž umožnilo celou akci zorganizovat a vyšlo nám vstříc ve všem, co jsme potřebovali. Firmě Tiskárna Sládek, která jako sponzorský dar vytiskla knížečky s texty, které obdržel každý příchozí na zimní stadion. Děkujeme též lidem z redakce oficiálního webu našich hokejistů, zajistili nám veškerou techniku a další potřebné věci k tomu, aby celé to show dobře dopadlo. Věříme, že se vše v průběhu příštího zápasu zopakuje a znojemský zimák bude opět burácet vynikající atmosférou.

 

Zpět