Vše nej v roce 2009

01.01.2009 14:38

Tak tu máne nový rok 2009 a s ním také tak trochu zavzpomínáme na ten loňský ročník. V roce 2008 se v našem fan clubu změnílo a událo plno věcí a možná by nebylo od věci si tak trochu zavzpomínat a tyto akce si kapku připomenout.

Fan club oslavil deset let
V prvé řadě nelze opomenout, že náš fan club oslavil již 10 výročí založení. Ano 22.7.2008 tomu bylo již deset let, kdy náš fan club byl oficiálně uveden do statistik jako občanské sdružení pod názvem Fan club EXCALIBUR Znojemští orli, čimž jsme se stali mimo jiné jedním z nejstarších fanclubů vůbec. Toto krásné, kulaté výročí se samo sebou neobešlo bez pořádné oslavy o které je již ale jiný článek.

Svatby a přírůstky našich členů
Ještě před záčátkem sezony 2008-2009 a to 26.7.2008 se nám provdala jedna ze zakladatelek našeho fan clubu Daniela. Netrvalo dlouho a novomanželům se přesně na štedrý večer 24.12.2008 23:13 narodila dcera Eliška. Pozadu nezůstal ani dlouholetý fan clubák a náš kamarád Kuře, kterým se o něco dříve, a to 8.12.2008 v čase 1:13 narodila 49cm vysoká a 2,79kg vážící dcera Barborka.
Všem novopečeným rodičům gratulujeme a přejeme hodně zdraví jim i jejich dětem, které jíž mají rezervované místo v našem kotli.

Web, videa, fotky a jiné
Jak jste si jistě stihli všimnout :), tak fan club zřídil tento web. Náš web slouží hlavně k tomu aby se zde mohl každý, kdo má zájem, informovat o dění našeho spřáteleného spolku fandících uřvanců, probrat zde nějaké připomínky a náměty no prostě k tomu k čemu se web zřizuje.
Jsem moc rád, že se zde dají zveřejnit i uchovat naše vzpomínky na výjezdy a akce pořádané fan clubem. Chtěl bych poděkovat všem, kteří se podílí na chodu webu (tuto možnost mají všichni pozn autora :) ) , vytváří videa, fotky a píší články. Poděkování patří i těm kteří náš web navštěvují a aktivně se zajímaji o dění okolo fan clubu.

Výjezdy
Neznám přesnou statistiku kolik bylo výjezdů loni (sezona 2007-08), ale dle mého odhadu se nám podařilo v roce 2008 (sezona 2008-09) naplnit autobus vícekrát než v sezone loňske. Těm co na výjezdy jezdí, zde nemusím popisovat jak skvělé tyto výjezdy jsou. Těm, kteří nejezdí bych chtěl říct, že to opravdu stojí za to. Popisovat všechny zážitky by bylo na dlouhé psaní (takzvaně na Pašika pozn. autora ). Každopádně všechny výjezdy jsou nezapomenutelné!
V této části by určitě stálo za to poděkovat našemu řidiči panu Adámkovi. Vždy nás v pořádku dovezl, odvezl a trpělivosti má na rozdávání :)

Fandění
V posledních několika sezonách se na našm zimáku nědělo nic moc nového a naše fandění, dá se říci, stagnovalo. V letošním ročníku extraligy jsme se rozhodli s tím něco udělat. Zavedli jsme nové chorály, pokřiky a další libůstky, do jaké míry je naše snažení povedené bych zde nerad hodnotil jako jednotlivec. Našim přáním je zopakovat si skvělou atmosféru z dřívějších let a pevně věřím, že se nám to povede.
Tímto bych chtěl poděkovat všem, jenž nám pomáhají tuto atmosféru vytvořit a oživit. Ať už jsou to provozovatelé oficiálního webu našich orlů, vedení znojemského hokeje a v neposlední řadě "sedící" příznivci orlů!

Kotel
Na záčátku letošní sezony jsme odstranili lanko, které oddělovalo sektor kotle od zbytku tribuny. Tímto krokem jsme chtěli poukázat na to, že místo v našem kotli má každý kdo má zájem fandit. Strach či ostych není na místě v našich řadách uvítáme každého kdo má hokej i fandění rád. V našich řadách došlo také k omlazení (osmá řada :) což je jedině dobře neb mladá krev je mladá krev :).
Takže "děcka" ať Vám to vydrží a ku*va fandim :)

Závěrem
Co si přát do roku 2009. Snad asi hokejistům, ať jsou zdraví a dostanou se do play off. Jsme s váma!!! Pro nás fanoušky, ať nám tu ta extraliga ještě nějakej pátek zůstane. Ale ať už to dopadne tak či onak něco se na našem zimáku hrát snad bude. A nejdůležitější je, že my tam budem taky!

Vše nej v roce 2009

PS: Za sebe bych chtěl popřát a poděkovat panu Vlasákovi, který stojí za tím vším co se ve Znojmě na zimáku událo. Jestli extraligu prodá nebo ne je jedna věc, ale myslím, že není na místě mu cokoliv vyčítat. Jen díky jemu sme mohli zažít to co jsme zažili, poznat nové přátele, sledovat krásný hokej a užívat si. Takže pane Vlasák všechno nej v novém roce i Vám.

Zpět

Diskusní téma: Vše nej v roce 2009

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.