Výjezd aneb jet či nejet

21.12.2008 13:25

Zkušenosti z dvou posledních výjezdů mě přimněli k napsání tohoto článku, ve kterým bych chtěl přiblížit situaci okolo výjezdů. Jsem velice rád, že tuto sezonu se zvedl zájem jak o domácí zápasy a fandění vůbec, ale zároveň i o vyjíždění na venkovní zápasy. Všichni ví, že atmosféra na výjezdech bývá vynikající a určitě to stojí za to. Líbí se mi, že nám již nedělá problémy naplnit autobus a můžeme si letos užívat tolika výjezdů. Jsem rád, že se hlásí dost lidí, mnohdy musí náš pan prezident Hurvínek lidi odmítat, protože je již autobus plně obsazen.
     Proto jsem byl zklamán, když na dva poslední výjezdy jelo méně lidí, než je plný autobus a to z důvodu, že se někteří náhle omluví nebo nedostaví. To je veliká škoda!!! Na jednu stranu jsou lidi, kteří jet chtěli a nevyšlo na ně místo a na druhou stranu se přihlásí lidi, kteří sice jet chtějí, ale nakonec z nějakého důvodu nemůžou nebo třeba nechtějí. Samozřejmě, stát se může všechno, ale je potřeba to dát, v takové situaci, vědět a to s dostatečným časovým předstihem.
     Řešením takovýchto "faux pas" je jistě několik. Nejjednodušší je se hlásit s dostatečným předstihem a zároveň pokud bych zjistil, že jet nebudu moct, ihned to oznámit a uvolnit místo někomu jinému s tím, že by byli náhradníci, kteří by byli připraveni místo obsadit. Při této možnosti je potřeba, aby každý opravdu zavčas omluvil svoji neúčast a nenechal to být "jen tak". Další možností by bylo zavést třeba padesátikorunovou zálohu, která by jistě pomohla, a při včasném odhlášení by se vracela, ale zase by to možná některé lidi odrazovalo.
     Bylo by potřeba, aby k se k tomuto třeba vyjádřilo více lidí, těším se na názory i ostatních. Tak pojďme zaplníme i další výjezdy a zkusme se přihlásit i v takovým počtu, že by nás jelo víc, než jen jeden bus a pokud se něco přihodí, nenechme to jen tak být a dejme to navědomí, ať pak nechybí hlasy v našem kotli.

Blíží se Liberec, tak jim to tam ukážem.....;-)
 

Marshall #64

Zpět