Výjezd Pardubice

08.12.2008 16:07

 

 V nedělní prosluněný den se náš fan club vydal, vstříc novým zážitkum, podpořit náš klub do Pardubic. Vzhledem k tomu, že se na poslední chvíli pár lidí odhlásilo jsme měli v autobuse dosti místa na naše hrátky a také se na jednotlivce dostalo o něco více alkoholu :) .

 Cesta na zápas probíhala hladce a bez větších i menších problémů. Panovala dobrá nálada, teměř všichni si hráli s telefonama a posílali si nějaký písničky či co, a tak pomalu ani nezbyl čas si trochu zahulakat, že?! :) Po příjezdu na zimák nám Hurvínek rozdal lístky a šli jsme do haly. Zřejmě se topič v aréně rozhodl spálit všechny zbytky uhlí z loňska tak topil o 106 a bylo tam teplo, že to až uspávalo.

Hokej se hrál opatrný a jak to dopadlo všichni víme. Velkým zklamáním pro mě byla jižní tribuna domácích fanoušku o které se říkalo, že se v ní scházejí nejlepší fanoušci v republice. Jestli je vůbec bylo slyšet tak maximálně v poslední třetině kdy naš tým prohrával 3:1 a i to se dá říct bylo fandění spíše ze slušnosti.

Po utkání jsme se v pohodě a klidu dostali k autobusu a vydali se vstříc k domovu. Nálada nebyla až tak veselá neb by to už asi chtělo získat nějaký ten bodík, ale znojemský fanoušek nikdy nespí tak sme se se bavili jak to šlo. Například Broňa zlobil všechny okolo sedící na dosah jeho šály až si vykoledoval nakládačku od dvou děvčat okolo sedících. Trápili ho takových dobrých 50km, ale splnilo to účel a už dal pokoj :). Celý autobus voněl čalamádou, jelikož si jí jeden nejmenovaný fanoušek vzal celej kyblík, že Tomáši :). A než se jeden nadál už jsme byli doma. Fotečky ke shlédnutí jistě dodá deža, jakožto foto reportér a HURÁ NA SPARTU!

Zpět