FOTBAL: ORLI - FAN CLUB 4:2

12.06.2009 20:09

Dne 10. června se konalo utkání mezi Orli a Fanoušky. Tradiční utkání se tentokrát odehrávalo na hřišti "Na Čafce". Utkání přilákalo mnoho příznivců znojemského hokeje i spoustu zvědavců na nové logo klubu. Při této příležitosti se ukázal i starosta Petr Nezveda, který představil nové logo i dresy hokejového klubu.
Občerstvení bylo zajištěno pro všechny. Pivo teklo proudem, na grilu se opalovaly klobásky, které se vší elegancí a pečlivostí opatroval Meril.
Samotné utkání se hrálo 2x30min.


Do zápasu nastoupili :

Orli : Panec, Hořava, Protivný, Lattner, Haman, Hradecký, Štrach, Říha, Staněk, Plášek, Barták, Barák, Kýhos, Havlík, Vyletelka

Fans : Alexa Jan, Dufek Lukáš, Kafka Jan, Šíma, Alík, Hračkář, Swoop, Šustáček Milan, Bodlina, Marshall, Helebrant Olda ml., Aleš Negr, Ostrý Tibor, Fanta David, Messány a hlavní hrající coach Hurvajs.


Hra začala pozvolna, ale postupem času se všichni hráči dostali do tempa. Třeba takový Alík může vyprávět. Byl dvakrát faulovaný a nakonec ještě podstoupil oživovací masáž nohou :) Ohlasy mělo i obětavé běhaní za každým míčem do rohu. Nepřehlédnutelné bylo i občerstvování za hry Alíka s Ivoškem za postranní čárou, kdy nechali své spoluhráče jejich osudu:)
Velké nasazení projevili i Orli. Všichni hráči bojovali o každý míč, až se první branky dočkali fanoušci. Šťastným střelcem byl Aleš Negr. Vzápětí Orli srovnali skore na 1:1 střelou Vladimíra Říhy. Tento stav zůstal až do konce 1. poločasu.
Druhá polovina ukázala více střeleckých příležitostí. Fan Club se dostal do vedení 2:1 nechytatelnou dělovkou Lukáše Dufka, poté opět Orli srovnali střelou Tomáše Hradeckého.

Těsně před koncem zápasu si po zákeřném faulu poranil kotník Alík a z bolestnou grimasou musel předčasně odkulhat do šatny.
 
Výsledné skore bylo nakonec v neprospěch fanoušků 4:2. Za Orli skorovali ještě Kýhos a Protivný.
Avšak po napínavém penaltovém rozstřelu byl úspěšnější tým Fan Clubu.
Musím ještě podotknout, že Swoop, Bodlina a Hurvínek penaltu nedali, ale Hurvínkův kop zvítězil svým ladným stylem a lehkostí.
 
Utkání sledoval i trenér Orlů Jan Neliba.
 
Po zápase zůstali na hřišti ti nejvěrnější a nejžíznivější hráči i diváci. Dopíjelo se pivo, limo a dojídaly klobásky.
 
Po celou dobu byla veselá atmosféra a všichni se skvěle bavili.

Závěrem popřejeme Alíkovi brzké uzravení, Albymu tolik natočených půllitrů jako tento den a Orlům úspěšný vstup do nové hokejové sezóny.

Fotky ze zápasu najdete ve fotogalerii.

Autor: Verča Lee #72

Zpět