Pohár pro mistra ELH "U Slimáka"

22.06.2009 07:40

Tak jsem se dočkali! Milan Procházka splnil co slíbil a pohár mistra Extraligy v ledním hokeji přivezl ukázat znojemským fanouškům. A kde jinde by se takováto mimořádná událost mohla odehrát, než v hospodě "U Slimáka".
Celá akce nezačal příliš šťastně. Nejen že začalo lejt jako z konve, takže jsme se z poháru nemohli potěšit na denním světle zahrádky, ale ještě navíc těsně před začátkem vypadl proud snad v půlce Znojma. Nicméně toto nikoho neodradilo od dobré nálady a dobře jsme se bavili i při svíčkách v hospodě, nebo venku pod deštníky. Asi po hodině jsme se dočkali a dodávka energie (asi ji dovezl "Špáca" z Varů) byla obnovena a mohlo se začít.
Milan si dával trošku načas, ale s úderem osmé hodniny jsme se konečně dočkali a společně z Hurvajsem přinesli pohár na předem připravené místečko. Poté vypuklo hromadné focení fanoušků s pohárem, Milanem Procházkou, autogramiáda atd. Tuto akci nenechali ujít i další sportovní osobnosti Znojemska, jako třeba další ex-znojemský hokejista Václav Benák, plavec Květoslav Svoboda, někteří florbalisté a spousta dalších.
Nelze opomenout ani to, že Milan připravil pro všechny pohoštění v podobě grilovaného masa, které bylo opravdu vynikající. Takže se jedlo, pilo a slavilo až do brzkých ranních hodin a kdo si to nechal ujít, může pouze litovat.

deza13

Zpět