Vlakem do Vídně

12.12.2019 20:07
Tuto sezónu vyrazíme 5. ledna
Tuto sezónu vyšel vlakový výjezd na závěr vánoční doby, do Vídně vyrazíme den před svátkem tří králů, tedy 5. ledna 2020.
 
 
Cena a základní informace

Cena výjezdu se oproti loňsku nemění a zahrnuje zahrnuje jízdenku na vlak, jízdenku na metro ve Vídni a vstupenku na stadion. V předprodeji do 28. 12. je cena nižší, po tomto datu pak zhruba o stovku víc (viz tabulka níž). Pro úplnou rezervaci je nutná platba předem, nejlépe na domácích zápasech, v krajním případě je možné domluvit platbu převodem. Na základě platby každý obdrží doklad, který je třeba uschovat a prokázat se s ním ve vlaku.

kategorie

cena do 28. 12.

cena od 29. 12.

dospělý

890 Kč

1000 Kč

student

840 Kč

950 Kč

dítě

640 Kč

750 Kč

Sraz na vlakovém nádraží a odjezd

Účastníkům doporučujeme dorazit na vlakové nádraží nejpozději v 14:45, abychom stihli všichni v klidu nastoupit. Vlak bude na nádraží nachystán od 14:34, odjezd ze Znojma je pak 14:57. Upozorňujeme, že čas odjezdu nejde zdržet ani o minutu, jedná se o pravidelný spoj, proto je nutné dorazit včas. Vrácení peněz z důvodu nestihnutí odjezdu není možné, protože všechny jízdenky a vstupenky jsou placené předem. Do Vídně pojedeme rakouskou dvoupatrovou elektrickou jednotkou, kde zabereme první a popřípadě druhý vůz za lokomotivou, směřujte tedy k přední části vlaku.

 
Přesun ve Vídni

Vystupovat budeme tradičně ve stanici Wien Praterstern, kde bychom měli být 16:27, hned se přesuneme na metro, konkrétně linku U1 směr Leopoldau. Metrem pak pojedeme zhruba 8 minut do zastávky Kagran (celkem 5. zastávka), která se nachází hned vedle stadionu. Přesuneme se hromadně před vstup, kde budou všem rozdány vstupenky na zápas.

Vstup na stadion a samotný zápas

Na stadion není povoleno brát jakékoliv zavazadla, nápoje apod. Proto prosíme, berte si s sebou na výjezd jen to nejnutnější, ve vlaku nemůže nic zůstat, vlak bude pokračovat dál. Na stadionu domluvíme šatnu, kde bude popřípadě možné si odložit batoh s pitím apod. Během zápasu bude vše probíhat normálně, jako vždy. Po skončení zápasu nebudeme nikam spěchat a počkáme v hale, popřípadě před halou, až se domácí fanoušci rozejdou do svých domovů.

Zpáteční cesta

Na zpáteční cestu využijeme pravidelný spoj do Retzu s odjezdem 21:02 ze stanice Praterstern. To znamená, že budeme míst dostatek času i s ohledem na možné prodloužení. Po skončení zápasu se shromáždímě před stadiónem a hromadně se přesuneme metrem (linka U1 směr Oberlaa) zpět na stanici Praterstern, kde budeme mít zhruba půl hodiny časovou rezervu. Na Pratersternu je možné využít zbývající čas nákupem nějakého občerstvení atd. V případě, že využijete možnosti se někam podívat, je nutné se vrátit nejpozději 20:50 zpět na nádraží. Vlak opět nebude možné zdržet ani o minutu. V Retzu na nás bude čekat menší vlak speciálně pro naši skupinu, do kterého jen přeskočíme. Ve Znojmě budeme zhruba 22:40.

Těšíme se na vás!

Zpět