Výjezd roku je tu - 26. 12. vlakem do Vídně!

12.12.2014 13:23

O Vánocích vlakem do Vídně

I letos jsme pro Vás připravili výjezd vlakem do Vídně, v tomto článku se dozvíte všechny potřebné informace. Letos bude akce malinko odlišná od předchozích let a to především tím, že Fan club objednal vlak speciálně pro tuto příležitost a souprava bude tedy v obou směrech jen pro nás. Ostatní zůstává jako v minulých letech, tzn. přesun z nádraží Praterstern metrem k zimnímu stadionu a po zápase opět zpět. Tento rok se nám vyhnuly i veškeré výluky, takže náš vlak dojede nerušeně až do Znojma.

Jízdní řád fanouškovského vlaku

Přesný plánovaný odjezd ze železniční stanice Znojmo je ve 14:36, návrat po zápase je pak plánovaný na 22:20. Vlak zastaví dále ve stanicích Šatov, Retz, Guntersdorf a Hollabrunn pro možnost nástupu fanoušků bydlících po cestě. Kompletní jízdní řád naleznete v následující tabulce.

Cena "all inclusive"

Jak je uvedeno na plakátech a webových stránkách, cena v předprodeji do 21. 12. je pro dospělé 850 Kč, děti do 15 let zaplatí 650 Kč. Od 22. 12. bude cena o 150 Kč vyšší, tzn. 1000 Kč pro dospělé a 800 Kč pro děti. Vždy je v ceně započítané jízdné za vlak, jízdenky na metro i vstupenka na hokej. Důležité upozornění, sektor hostů má kapacitu 250 míst, pokud bude velký zájem o cestu vlakem, tak je možné, že celý sektor hostů bude zablokován pro cestující vlakem.

Možnost úschovy věcí na stadionu

Ve Vídni jsou jedny z nejpřísnějších kontrol u vstupu na stadion, proto bude, jako každý rok, připravena šatna vedle pokladen, kde si bude možno své tašky a batohy po dobu zápasu uschovat. Možnost ponechání věcí ve vlaku ještě projednáme, nicméně v tuto chvíli ji rozhodně nemůžeme zaručit.

Doplňující informace

Jízdenky na metro budou rozdávány po cestě vlakem do Vídně oproti příjmovým dokladům, které zároveň slouží i jako jízdenky pro vpuštění do vlaku. Po příjezdu ke stadionu budou vyzvednuty vstupenky a rozdávány před hlavním vchodem. Po zápase se v poklidu shromáždíme před vstupem na stadion a poté se skupinově vydáme na metro a dále do stanice Praterstern na vlak.

Pro jakékoliv další informace se neváhejte obrátit na tel.: 724 287 137 nebo email: znfans@seznam.cz.

Zpět